Motor Teknikk og BMW Motorrad inntar RogalandPressemelding fra Motor Teknikk:


29. april 2021 – Motor Teknikk, som er offisiell BMW Motorrad forhandler og Sørlandets største motorsykkel og ATV senter, kommer til Stavanger, Egersund og Rogaland. Selskapet planlegger å etablere seg i Rogaland med egen butikk og starter med pop-up butikker i samarbeid med De Historiske Hotel og Spisesteder og reiselivsnæringen i regionen.


BMW er landets mest selgende motorsykkelmerke og etter flere år med opphold går det nå mot åpning av et BMW tilbud i Stavanger. Motor Teknikk har 14 ansatte og selger i dag BMW Motorrad, Yamaha MC/ATV og Honda.


– Vi ruller nå ut vår plan for etablering i Rogaland i helgen i forbindelse med Vårsleppet 2021 som er et av landets største motorsykkelarrangementer, sier Christian Høyer-Jonassen som er daglig leder for Motor Teknikk AS.


Bilde fra utstyrsavdelingen hos Motor Teknikk. Fra venstre: Daglig leder Christian Høyer-Jonassen, Utstyrsansvarlig Henriette Rørvik, Salgs og markedssjef Morten Lauvås.


– Vi samarbeider med De Historiske Hotel i Rogaland, Kronen Gaard, Grand Hotell Egersund med flere som har utviklet Hubriding.no som er fokusert på gode kjøreopplevelser i Rogaland og i resten av landet. Blant annet har vi plassert ut motorsykler på Grand Hotell Egersund og senere vil det også være en eller flere sykkler å finne på Kronen Gaard i Sandnes kommune, forteller Christian Høyer-Jonassen.


Hotelldirektør Geir Sølve Sleveland på en BMW R nineT Urban G/S, utenfor hans Grand hotell Egersund.


– Vi gleder oss til å få Motor Teknikk til Rogaland og dermed bidra til enda mer fokus på Hubriding.no som en viktig satsing for reiselivsnæringen i fylket så vel som i landet for øvrig, sier Helmer Steinsvåg som er prosjektleder for Hubriding.no i Rogaland og eier av Kronen Gaard, samt sentral i De Historiske Hotel i regionen. Vi vet at det nå er mange som gleder seg over etableringen at en sterkt og seriøst aktør som BMW Motorrad her i Rogaland.


– Rogalandsregionen går foran som et godt eksempel på at samarbeid på tvers kan skape nye muligheter innen reiseliv og næringsutvikling. Vi setter stor pris på at Motor Teknikk AS velger å samarbeide med oss i Hubriding.no konseptet. Gjennom å koble seg til vår digitale modell, strategi og plattform sammen med De Historiske Hotel i Rogaland bør alt ligge til rette for å skape en solid BMW Motorrad suksess fremover, sier Lars Arne Straand adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal i Telemark.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg