MC-avisa nr. 7-2019 i salg nå!


JIPPI, nå er det endelig sommer, og nå er nok en ny utgave av MC-avisa på vei ut til abonnenter og kiosker. Kanskje er den allerede kommet frem til deg? Mellom kjøreturene bør det bli litt tid til lesing, og da er selvfølgelig MC-avisa nr. 7-2019 et glimrende alternativ. Her kan du lese mer om:

Yamahas store nyhet for 2019 er Ténéré 700. Vår eminente Kyrre Hagen reiste til Spania for å teste nykomlingen. Ferden gikk på flere typer underlag, både asfalt og grus. Kyrre ble absolutt begeistret, men få med deg testen i sin helhet.

110 hestekrefter og et svimlende dreiemoment på utrolige 190 Nm. Ja, du gjettet riktig. Det må være elektrisk. Ole-Andreas Isdahl tok like godt med seg den heftigste motorsykkelen Zero kan oppdrive til Rudskogen. SR/F, som dette råskinnet heter, leverer en akselerasjon som nærmest får asfalten til å krølle seg, slik vi husker fra Flåklypa Grand Prix.

I dette nummeret finner du også to artikler fra kjøretreningskurs. Vi er opptatt av sikkerhet, og tilbakemeldinger fra deltakere taler sitt klare språk. Ja, vi blir bedre motorsyklister av disse kursene.

Rjukan MC-klubb feirer 100-års jubileum. Det er ikke mange klubber som holder sammen så lenge. Tore Huseby la turen til jubileumsfesten/treffet. Rapport fra den festligge sammenkomsten finner du her.

Kawasaki er endelig tilbake på lettvekter-arenaen. Det finnes trolig ingen i Norge som har så høy kompetanse på 125 cc som vår Jon Asgeir Lystad. Han har kjørt dem alle og skrevet om motorsykkel i en mannsalder. Jon Asgeir har nå vært ute på Kawasakis nye Z125. Vi røper ikke mer enn at overskriften er: Godt Comeback!

Mange reiser på ferie til Kroatia. Landet kan by på vakre strender, god temperatur og relativt lave priser, men gjerne viktigst av alt, et særdeles imøtekommende folkeslag. Vår redaktør Oddbjørn Myklebust har kjørt kystveien på en Harley-Davidson Sport Glide. Konklusjonen er at Kroatia også egner seg svært godt for motorsykkelkjøring. Eller motorcikl, som de sier der nede.

Har du hørt om Peter Williams? Ikke det? Da kan du bli bedre kjent med ham her. Williams var både racingfører og motorsykkelbygger. En ganske så unik sammensetning når det er på et nivå som dette. En spennende historie om nok en av de som var med på å skape motorsykkelhistorie. Dette er bare noe av innholdet MC-avisa nummer 7-19 byr på. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg