Vinterkjøring i Spania – MC Touring Norway samarbeider med Aleksander PerezMC Toring Norway samarbeider med Aleksander Perez om det nye vintertilbudet for nordmenn som har lyst til å kjøre i Spania denne vinteren.


Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.


MC Toring Norway med Terje Bredal i spissen har etablert et godt samarbeid med Aleksander Perez som opprinnelig kommer fra Tønsberg, men bosatte seg i Fuengirola midt imellom Malaga og Marbella. Tønsberggutten har gjennom de senere årene bygget opp Perez MC Tours og har opparbeidet en betydelig kunnskap om de gjemte perlene for touring- og grusfolket. MC-avisa ved undertegnede er med på ruteverifikasjonene som pågår denne uken, og er mektig imponert over guidens lokalkunnskap, kjøreferdigheter og sans for det gode liv.Perez MC Tours organiserer hele turen din fra bestilling til ankomst og gjennomføring av turen. Det eneste du har å gjøre er å bestille flybilletten. Aleksander har åtte BMW-er til disposisjon i Fuengirola, så her er det muligheter til å planlegge tur med en større gjeng.


Test-teamet har bokstavelig talt opplevd himmel og hav så langt, og det er så absolutt ingen grunn til å trekke guidens kunnskap eller kompetanse i tvil. Du kan selv velge vanskelighetsgrad på grus eller asfalt ut ifra egne ferdigheter, og her er det helt klart nok av utfordringer for absolutt alle. Aleksander er dyktig og legger opp fantastiske kjøreruter med like flotte opplevelser, så det anbefales at du tar med alt du har av film- og fotoutstyr – for her må opplevelsene til vennegjengen dokumenteres.Terje og Aleksander har lagt ned mye arbeid i konseptet som fungerer svært godt, det kan jeg så absolutt stå inne for så langt. I dagene som kommer vil vi dele flere innrykk fra touringkonseptet som kan bestilles hos www.Perez-MCtours.com.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg