Lykkelige tider – Yamaha R7MC-pressen har kjent til og sett fram til nylanseringen av Yamaha R7 i lang tid. Både fordi sykkelen bærer et navn som skaper store forventninger, men også fordi det grunnet pandemien har vært laaaaaaaangt mellom lanseringer i dette formatet.


Tekst: Tor H. Omland.


De første tegn på at hele Europa er på vei til å åpne opp igjen etter halvannet år med pandemi, ser en på flyplassene i Norge. Et hundretalls pensjonister, enkelte ungdommer og en MC-avisa-journalist møtte opp for innsjekk. Destinasjon for vår lykkelige medarbeider: Solvarme andalusiske fjellveier med asfalt kvalitet av høy kvalitet. Hva mer kan en ønske seg? Kanskje et område fritt for fartsgrenser perfekt for å teste nye sportssykler? Et område som for eksempel den fem år gamle Circuito de Andalucia. En fem kilometer lang, teknisk krevende bane, tilpasset letthåndterlige sykler med passe mengde krefter under buken.


Den fulle historien om hvorfor jeg og Yamahas Skandinavia leder, Morten Bjondbjerg, forlot Spania med et stort smil om munnen, kan du lese om i neste nummer av MC-avisa. Inntil dette ligger i postkassen din eller du plukker den med deg fra bladhyllene hos din lokale MC forhandler eller fra utvalgte bladkiosker; kos deg med litt bildemateriale fra presselanseringen.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg