Lazer Helmets – nytt hjelmmerke i SPS-sortimentetMC-utstyrsimportøren Spare Parts Service AS (SPS) har sikret seg nye agenturer på hjelm. Her er en kort presentasjon av Lazer Helmets og sortimentet som SPS tar inn til Norge.


Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Lazer Helmets.


Lazer Helmets er så absolutt ingen ungsau. I firmaets spede begynnelse dreide produksjonen seg om MC-artikler i lær, og dette belgiske merkenavnet kan spore sin historie tilbake til 1919. Ifølge nettsiden deres gjør dette dem til verdens eldste sportshjelm-fabrikant.Lazer-sortementet hos SPS vil bestå av helhjelmen Rafale og modellbroren Rafale SR som har spoiler, åpningshjelmen MH6, halvhjelmen Tango, endurohjelmen TH-2 og MX-hjelmen OR3. Alle hjelmene i sortimentet er laget i I.M.A.C. (Impact Modified Alloy Composite) og virker å være i "god valuta for pengene"-kategorien.


Lazer Rafale tas inn i fargeskjemaene "Z-line" (sort) og "Hexa" (sort/gul eller grå/rød).


Særlig helhjelmen Rafale står seg ut som en potensiell storselger, kanskje særlig blant yngre motorsyklister. SPS tar inn Rafale i størrelse XS til XXL, hjelmen kommer i to skallstørrelser, har hurtigspenne, solvisir, er Pinlock-forberedt, har fem ventilasjonsåpninger og har avtagbar og vaskbar innredning. Alt dette til en veiledende pris på kr 1595 i sort eller kr 1795 med grafikk.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg