Helgetouring på hjemlige trakterForrige helg var jeg hjemme i Sandnes for å kjøre test for MC-avisa og være med i sluttføringen av nr. 5-21, som ble sendt i trykken i dag. Da jeg fikk muligheten til å ha en Ténéré 700 fra Rovik MC over helga, slo jeg selvsagt til!


Tekst og foto: Anders Eidevik.

I mine noe yngre dager var det mang en svingete Rogalands-vei som ble oppsøkt av undertegnede, den gang bak bilrattet. Det er mange veistrekninger jeg "alltid" har tenkt at her, her vil det være gøy å kjøre MC en dag! Men så ble det ikke MC-lappen på meg før noen år senere, og da var jeg allerede veletablert i Tigerstaden. Forrige helg ble det muligheter for å videreutforske gamle og nye "vei-kjenninger" på to hjul.


T7 speider utover Odlandshølen.

Vikeså og Bjerkreim er et av områdene med mange fine MC-veier, og ettersom T7-en var splitter ny med ditto dekk, passet det bra å starte Ténéré-flørten med en transportetappe dit fra Rovik MC på Forus. Etter et besøk hos venner i Bjerkreim, ble det en herlig hjemtur tilbake til Sandnes om mang en smal og svingete omvei. Ved et par anledninger ble det også litt gruskjøring, og jeg ble rett og slett forelsket i Ténéré 700-en. Da jeg parkerte i oppkjørselen til mine foreldre den kvelden, var må-ha-begjæret nesten til å ta å føle på ...Dagen etter tok jeg turen opp til Haugesund og Karmøy, og du verden så vakkert Ryfylket er! Været var så på godsiden, og asfalten var tørr og fin. Det var ikke lite vemodig å starte T7-en opp på mandagen for å levere den til selger Kenneth hos Rovik.


Goodbye for now ...

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg