Harley-Davidson Pan America har endelig ankommet norsk jordDet er få motorsykler det er knyttet så stor spenning til i år som Harley-Davidson sin inngang i adventure-sjangeren. Pan America har ankommet Lazy Boyz i Oslo, og vi er nok mange som er gleder oss til å oppleve hvordan nykommeren egentlig er å kjøre!


Tekst: Anders Eidevik. Foto: Oddbjørn Myklebust.


MC-avisas redaktør Oddbjørn Myklebust er i Oslo i familiært ærend, men da det ble klart at Harleyforhandler Lazy Boyz akkurat har fått på plass Norges første eksemplar av Pan America, bare måtte han legge turen innom i dag. Sykkelen sto på en løftebukk midt i klargjøringen inne på verkstedet, og Lazy Boyz-eier Tom Sylling stilte opp på bilde sammen med denne spennende adventure-utfordreren.


Flere europeiske MC-journalister har allerede fått prøvekjørt Pan America, og rapportene så langt virker å være gode. Pan America var en av årets MC-nyheter som de aller fleste av MC-avisas testførere ønsket å teste, men det blir vår eminente adventure-ekspert Kyrre Hagens lodd å skrive vår testrapport – i en kommende utgave av MC-avisa, så følg med!Lovende motor:

Det er to ting som er særlig interessant med Pan America. Det ene er selvsagt det å se om Harley-Davidson har lykkes med å kreere en god adventure som matcher konkurrentene. På papiret ser det i alle fall lovende ut. Det andre er om den nye 1250-kubikkeren som står i hjertet av sykkelen er god nok til å bli bærebjelken i en ny suksesshistorie for den amerikanske MC-institusjonen, som jo Harley-Davidsen nærmest kan sies å være. Vi er nok mange som unner H-D ny vind i seilene!

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg