Sondre «Gekko» Haga får talentstipend fra Det Gule GavefondetPressemelding, Sondre «Gekko» Haga.


Den 22 år gamle trialføreren, som er Europamester, Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, mottok i denne uka talentstipend fra Den Gule Banken, Sandnes Sparebank. Og som et symbol på at banken har troen på Gekko, fikk 22-åringen overrakt en gave på 100.000 kroner.


– Vi heier på unge talenter og vi heier på deg, Sondre! Sier Erik Kvia Hansen, direktør for personmarkedet, og i dag representant for bankens gavefond.


Sondre kjørte opp de innvendige trappene i Havnespeilet på motorsykkelen, for å møte Erik.

Se video her: www.facebook.com/dengulebanken/videos/877184752910606


– Det er første gangen jeg har ankommet en bank på denne måten, he he, ler Sondre «Gekko» Haga.


– Jeg er stolt og fornøyd med sesongen og prestasjonene mine i år. Dette har vært min desidert beste sesong hittil, og jeg er særlig fornøyd med å være Europamester. Og ikke minst er jeg veldig takknemlig for at Den Gule Banken har tro på meg og bidrar så mye for at jeg skal kunne fortsette satsingen for fullt, for å nå målet mitt om å bli verdensmester, sier Sondre «Gekko» Haga


– Det er utrolig hyggelig at Den Gule Banken har valgt å satse på Sondre. Og vi er veldig glade for at de viser vei med å støtte en veldig hardtsatsende individuell utøver. Vi håper at det er mange flere som vil være med å skape en verdensmester, sier manager og far Martin Haga


Sondres friperiode i Norge er nå slutt.


– Denne helgen er jeg på Landslags samling på Olympiatoppen og Motorsportens mester på Ullevålseter, før jeg reiser til Spania igjen mandag for å starte oppkjøringen for fullt mot neste sesong, sier Sondre «Gekko» Haga.


Foto: Den Gule Banken.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg