Sondre «Gekko» Haga topper helgen med nok en seier i søndagens NorgesCup løp på KarmøyPressemelding, Sondre «Gekko» Haga:


Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig tok EM-gull individuelt samt VM for lag med Norge tidligere denne sesongen, tok seieren også i søndagens NorgesCup løp som ble kjørt på Karmøy. Sondre fullførte løpet på 9 prikker.


– Sondre «Gekko» Haga begynner å befeste posisjonen som Norges desidert beste trialfører. Han hadde færre prikker på begge rundene enn det nestemann hadde etter første runde. Det var noe vanskeligere seksjoner i dag, og dermed blir avstanden til nestemann større. Sondre begynner også å få en god ledelse sammenlagt etter denne helgen, og det gjenstår kun ett løp før NorgesCupen er fullført, så det ser lovende ut, sier manager og far Martin Haga.


– Jeg er veldig godt fornøyd med både dagen og hele helgen. Jeg gjorde en feil i første runde som kostet meg en femmer, men i de vanskeligere løypene i dag var det fullt mulig å hente seg inn. Jeg klarer å kjøre opp mot mitt beste hele denne helgen også, og da blir det vanskelig for de andre å matche meg, sier Sondre «Gekko» Haga.


Neste løp er NM 16. oktober på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta.


– Det er lenge siden det har vært en helg uten løp. Det blir godt å kunne gjøre noen fulle treningsuker igjen, sier Sondre «Gekko» Haga.


Foto: Rune Helliesen.

Norvegia-ShuberthC5-footer-V2.png
Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
pre-C5 (200 x 200 px).gif
HDOSLO_MC-Avisa_200x300_org.jpg
Spedd Triple RR 198x300 October.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Rovik-MC---Web-banner-198x198pix-jul21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg
Norvegia-ShuberthC5-dx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-sx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-sx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-dx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-dx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-sx-V2.png