Sondre «Gekko» Haga på 5.-plass i lørdagens VM-runde i SpaniaPressemelding, Sondre «Gekko» Haga.


Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, tok en 5.-plass i lørdagens runde i Spania til helgen, bare en prikk fra pallen.


– Sondre «Gekko» Haga hadde en god start, og ledet store deler av første runde. Etter en tett batalje endte han første runden på en delt 2.-plass. Ut over i 2. runde bølget det litt frem og tilbake. Sondre gjorde en liten feil i seksjon 11 på siste runden. Denne ene prikken kostet han pallplassen. Det var også bare 5 prikker opp til vinneren. Dette viser hvor ekstremt tett det er i toppen av denne klassen. Du kan ikke gjøre en liten fillefeil uten å bli hardt straffet for det, sier manager og far Martin Haga.


– Jeg er kjempeirritert på meg selv for den feilen i seksjon 11 på siste runden. Det er kjekt å krige om pallplasseringene og jeg viser det i hvert løp at jeg er med i toppen, sier Sondre «Gekko» Haga.


Det er dobbelt runde denne helgen. Det betyr nytt løp allerede i morgen.


– Nå gjelder det å nullstille så godt som mulig. Ny dag og nye muligheter i morgen. Jeg mangler ennå å ta pallen i år, så det er mye å kjempe om, sier Sondre «Gekko» Haga.

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC Avisa Trident digitalt september.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Rovik-MC---Web-banner-198x198pix-jul21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg