Gekko er hjemmom i Norge for å få Corona vaksinePressemelding, Sondre «Gekko» Haga:


Den 21 år gamle Trial føreren, Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det Italienske Motorsykkelmerket Beta, er hjemme i Sandnes, fra sin faste base utenfor Barcelona i Spania.


Sondre har den underliggende sykdommen Diabetes og har derfor allerede fått tilbud om vaksine. Sondre snudde seg rundt og fløy hjem til Norge umiddelbart og sitter nå i karantene. Han er klar til første vaksinedose neste onsdag.


Han har nå hatt en svært god og skadefri treningssesong denne vinteren. Treningssesongen er i år betydlig lenger enn i vanlige år som følge av Corona pandemien. For øyeblikket er VM sesongen planlagt å starte i Italia 14. juni og målet for sesongen er å ta de siste stegene fra 6.plass og opp til verdensmester tittelen dette året.


«I disse uforutsigbare Covid-19 tider er det selvfølgelig en del ekstra risiko og utfordringer forbundet med å reise. Det blir veldig godt å få tatt vaksinen i god tid før VM sesongen slik at jeg kan ha fokuset på det sportslige når VM starter» sier Sondre.


Foto: Rune Helliesen.

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg