Dunlop Roadsmart IV – «veien er din»Pressemelding, Dunlop:


Med det nye RoadSmart IV er veien din. Det optimaliserte slitebanemønsteret og den avanserte gummiblandingen hjelper deg med å styre veien med selvillit, selv under våte forhold. Kjør sterkere, kjør lengre.ENDA STERKERE. ENDA LENGRE.

Akkurat som forgjengeren leverer RoadSmart IV enestående kjørelengde. Brukes i Dunlops racingdekk og er tilgjengelig for første gang innen sport-touring, JointLess Tread (JLT) og Multi-Tread (MT) reduserer dekkslitasje og støyvibrasjoner. Så du er fri til å bare fortsette å kjøre.HOLD DEG FREMST MED DEN BESTE SELVTILLIT.

Med det nye RoadSmart IV er du fri til å bare fortsette å kjøre. Brukes i Dunlops racingdekk og er tilgjengelig for første gang innen sport-touring, JointLess Tread (JLT) og Multi-Tread (MT) som reduserer dekkslitasje og støyvibrasjoner.Ta kommando på veien – selv under våte forhold.

Det optimaliserte slitebanemønsteret og den avanserte gummiblandingen hjelper deg med å styre veien med selvillit, selv under våte forhold. Det oppgraderte mønsteret er designet for å forbedre vanndrenering. Og du får mer kontakt med veien, takket være den nye generasjonen med High-Surface Area Silica.EI VEIEN MED SUPERB HANDLING.

Dynamic Front Formula (DFF) og Casing Tension Control System (CTCS) gir deg forbedret handling og styrerespons. 120/70 ZR 17-dekket inkluderer Dunlops nye Single Cord JLB for enda bedre stabilitet - det første for sport-touring motorsykler. Få på RoadSmart IV, og veien er din.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg