Ducati XDiavel Nera Edition – et samarbeid med en italiensk møbelprodusentDucati har ved flere anledninger de senere årene kommet med spesialutgaver av modellene sine, og disse får som regel en «dash» av noe ekstra, produseres i et begrenset antall for å tiltrekke seg en kjøpegruppe som vil skille seg ut fra den gemene hop!


Tekst: Ole-Andreas Isdahl.


Nå har Ducat gjort dette igjen! Også denne gangen med XDiavel, selveste tekno- og power-cruiseren til Ducati som tidligere ble re-lansert som et nytt samarbeidsprosjekt med Lamborghini. Ut ifra pressemeldingen kan vi ikke se at det er noen vesentlige tekniske endringer på denne versjonen som kalles XDiavel Nera Edition, bortsett fra det faktum at den har fått nye fargepaletter og endinger av setestoppen som selvfølgelig er levert av den fasjonable italienske møbelprodusenten Poltrona Frau.
Nera Edition er produsert i 500 nummererte enheter og vil kunne bestilles i fra mars 2022, og herligheten prises til ca. 373.000 kroner. Litt mye kanskje når du kan få en ny

XDiavel S Thrilling black for 317.000! Så spørs det om det finnes så veldig mange norske førere som lar seg fasinere av italienske designere og møbelprodusenter til en tilleggskostnad på ca. 56 000 kroner. For denne journalisten faller dette dessverre inn i kategorien «nice try»!!Men kanskje tar jeg feil, kanskje finnes det mange XDiavel-førere som er inspirert av nettopp design og italienske møbelprodusenter og gjerne strekker seg litt lengere for å få kloa i en av 500 nummererte utgaver av Nera Edition. Ikke noe hadde vært hyggeligere enn det.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg