Classic TT – Gjør klassiker-fest til en del av ferieplanen


I Nordisk/Norsk Classic Racing Cup konkurreres det i et stort antall ulike klasser slik at du finner noe for din sykkel om den er eldre enn seks år. (Foto: Team Baggen)

Er fortsatt ferieplanene noe uklare eller har du allerede tenkt å ha noen dager i Rogaland som en del av årets ferieuker, bør du definitivt stikke innom Motorcenter Norway helga 1.-3. juli og få med deg Classic TT 2022.


Tekst og foto: Tor H. Omland.


Da går nemlig en av sommerens morsomste MC-motorfester av stabelen. Classic Road Racing er et arrangement som har lange tradisjoner i Norden, men det er første gang Stavanger Road Racing har hovedansvaret for gjennomføring. Både nordisk og norsk mesterskapsrunde er det du får med deg med haugevis av MC-entusiaster. Og det på Sør-Vestlandets motorsport-mekka, som daværende statsminister erklærte for åpent for kun et år siden. Et anlegg som ligger nydelig plassert inn mellom fjellknausene mellom Jøssingfjord og pittoreske Sogndalsstrand, begge beliggende i Cittaslow-kommunen Sokndal. Med andre ord kan du kombinere fartsopplevelser med avslappende «slow-living».

Mer detaljer om arrangementet kan du lese om i neste nummer av MC-avisa og på CRC.no.


Motorcenter Norway ble åpnet i 2021.
Motorcenter Norway ligger i Cittaslow-kommunen Sokndal, midt mellom Egersund og Flekkefjord. Her kan du nyte utsikt av både fjell og hav.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg