BMW vil ikke lenger delta på MC-messene Intermot og EICMA


I dag, 28. januar, har International Dealer News MotoWeek postet et innlegg hvor det opplyses at BMW ikke lenger vil delta på de store europeiske MC-messene, Intermot i Køln og Eicma i Milano.


Tekst: Oddbjørn Myklebust.


Uteblivelsen skal være på permanent basis. Dette er et ledd i deres nye strategi for lansering av nye modeller og nye produkter.


– Når vi ikke lenger må forholde oss til messe-arrangementer, står vi mye friere og kan selv bestemme når vi ønsker å lansere nyheter, sier Dr. Marksu Schramm, administrerende direktør i BMW Motorrad.


Om noen av de andre store MC-produsentene velger å følge strategien til BMW, vites ikke på det nåværende tidspunkt. Samtidig sier det seg selv at hvis flere av de store uteblir, ser det mørkt ut med tanke på fremtidige messer.


Koronapandemien har ført til at produsentene har måttet være kreative når det gjelder markedsføring, noe som har medført mange virtuelle pressekonferanser. I og med at ingen vet noe om hvor lenge dette vil vare, og usikkerheten som oppstår, blir det nok digitale løsninger for de fleste produsentene i tiden fremover.


Så blir det spennende å følge med på utviklingen, vil flere trekke seg fra messene? Det endelige svaret får vi nok ikke før det begynner å nærme seg messetider til høsten.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg