BikerDudes gir 2008 Honda Transalp XL700 en «makeover», del 6


Et ønske om en sykkel nummer to som kan kjøres på grusveier, satte i gang jakten på en bruk sykkel. Valget falt på en 2008-modell Honda Transalp XL700. Klikk for å lese: Del 1. Del 2. Del 3. Del 4. Del 5. Tekst og foto: Even Wøllo. Del 6: Ferdig resultat.

Etter en ikke så lang vinter og mange hyggelige timer i MC-bua, var Transalpen klar. En ting er å se alt på veldig nært hold, i et lite rom, noe annet er det å se sykkelen ute, og fra litt avstand. Så pga. snøforholdene på Østlandet ble sykkel trillet ut for en visuell kontroll i slutten av Februar. Og det var spennende og morsomt å se det ferdige resultatet. Sykkelen fremsto som ny i finish, og finere enn originalt synes jeg! Jeg synes grepene jeg gjorde med sort «bellypan» og sølv veltebøyle gjorde at linjene på sykkelen kom bedre frem og at den fremsto mer helhetlig. Dette sammen med den nye vindskjermen gjorde at sykkelen så 10 år nyere ut.

Og siden våren kom tidlig i år, startet BikerDudes sesongen tidlig. Før vi skriver slutten av mars, var har allerede tilbakelagt gått over 100 mil før vi skriver slutten av mars. Det er en god følelse å kjøre rundt på noe jeg har lagt så mye arbeid i, og som jeg vet er i tipp topp stand.

Kjøregleden er ikke propsjonalt med pris, og du trenger ikke avanserte førerstøtte elektronikk, 150 hk og et stort forbrukslån for ha det gøy på MC. Og ved å koste på en brukt sykkel noen kroner på områdene som går på sikkerhet, så kan du kjøre trygt, langt og mye på en sykkel som koster bare litt mer enn en el-trå sykkel.

Og med færre penger brukt på MC, jo mer kan du unne deg godt og sikkert kjøreutstyr, noen hotellopphold og litt ekstra luksus på MC-turene. Jeg vet i hvert fall hva jeg velger. Lykke til med kjøp av brukt sykkel, og husk at sesongen blir mye lengre hvis du også skrur litt selv igjennom vinteren.

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.