Tøffest i tøft terreng – Husqvarna kommer med ny TE 300i og FE 350 Rockstar Edition


Husqvarna satser og bygger videre på eksisterende portefølje med to nye modeller som utelukkende er rigget for konkurranse i endurosegmentet. TE 300i og FR 350 Rockstad Edition er to drittøffe modeller i et herlig segment som byr på kjøreglede og utfordringer i bøtter og spann.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Men ... i pressemeldingen skiltes det med få tekniske nyheter, og Husqvarna bruker tilsynelatende de samme komponentene som de har brukt på sine tidligere modeller. Husqvarna sier i pressemeldingen at de nye modellene skal være mere vedlikeholdsvennlige, men sier ingenting om hvorfor de mener dette. Så teknisk er det nok ikke dette et kvantesprang, snarere en videreutvikling av modellporteføljen og design som omfatter:

• Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing grafikk • Sort powder coated ramme • Blue CNC maskinerte triple clamps • Sort sete med tverrgående riller • Beskyttelsesplate på bremseskive • Blue Supersprox rear sprocket • Blå chain guide • Grå ODI grips De to nye modellene vil bli produsert i et begrenset og nummerert antall og skal straks være tilgjengelig hos forhandlerne. Kule kjøretøy som garantert blir populære.

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg