Tøffest i tøft terreng – Husqvarna kommer med ny TE 300i og FE 350 Rockstar Edition


Husqvarna satser og bygger videre på eksisterende portefølje med to nye modeller som utelukkende er rigget for konkurranse i endurosegmentet. TE 300i og FR 350 Rockstad Edition er to drittøffe modeller i et herlig segment som byr på kjøreglede og utfordringer i bøtter og spann.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Men ... i pressemeldingen skiltes det med få tekniske nyheter, og Husqvarna bruker tilsynelatende de samme komponentene som de har brukt på sine tidligere modeller. Husqvarna sier i pressemeldingen at de nye modellene skal være mere vedlikeholdsvennlige, men sier ingenting om hvorfor de mener dette. Så teknisk er det nok ikke dette et kvantesprang, snarere en videreutvikling av modellporteføljen og design som omfatter:

• Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing grafikk • Sort powder coated ramme • Blue CNC maskinerte triple clamps • Sort sete med tverrgående riller • Beskyttelsesplate på bremseskive • Blue Supersprox rear sprocket • Blå chain guide • Grå ODI grips De to nye modellene vil bli produsert i et begrenset og nummerert antall og skal straks være tilgjengelig hos forhandlerne. Kule kjøretøy som garantert blir populære.

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.