Klim Badlands Pro adventuredress


Hvis du fremdeles ikke har satt inn sykkelen din til vinterlagring, kjenner du sikkert i disse dager på hvor viktig det er med godt kjøreutstyr. I MC-avisas neste papirutgave kan du lese om en test av produsenten Klim sin adventuredress, Badlands Pro.

Vår journalist og testfører Rolf Marthinsen har fått testet dressen i varmt, kaldt og vått vær. Mens du venter på bladet, kan du se en video fra første testrunde i nærmere 30 varmegrader. Resten av testen kan du lese i papirutgaven som kommer ut for salg i disse dager.

Se videoen her:

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg