Knallsterk VM-avslutning for Sondre «Gekko» Haga


VM-finalen i utendørsmesterskapet for Trial ble i helgen kjørt i Italia, der vår egen stjerne Sondre Haga fra Hommersåk stilte til start i Trial 2-klassen. Sondre kjører på fabrikksteamet til TRS Motorcycles sammen med verdensmester Adam Raga. Tekst: Pål Magnussen (pressemelding). Foto: Pep Segales. Unggutten fra Norge har allerede gjort seg historisk bemerket med en pallplass i et VM-løp, og jammen skulle han ikke også avslutte årets verdensmesterskap med å kjøre seg inn til en feiende flott tredjeplass på lørdagen runde. Alt stemte og han påsto selv at han følte seg helt knall, noe han relativt greit beviste med denne lille norske bragden, og dermed så var spenningen til å ta og føle på før søndagens avslutende løp i VM.

Dessverre så gjorde han noen småfeil på siste runden, og han legger ikke skjul på at det kun var hans egen feil, «jeg dreit meg litt ut» var vel egentlig hans egne ord, noe som medførte at han klokket inn på en litt kjedelig 8.-plass. Men toppidrettsutøveren fra nord henger ikke med hodet. Han vet nemlig at han har bevist for seg selv og for veldig mange andre at han er å regne med blant verdens beste trialutøvere. To pallplasser i år og en sammenlagt 6.-plass i VM i klassen Trial 2 er helt sinnsykt, og lover bare så utrolig godt for fremtiden til Norges desidert beste motorsykkelsport utøver!

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg