Knallsterk VM-avslutning for Sondre «Gekko» Haga


VM-finalen i utendørsmesterskapet for Trial ble i helgen kjørt i Italia, der vår egen stjerne Sondre Haga fra Hommersåk stilte til start i Trial 2-klassen. Sondre kjører på fabrikksteamet til TRS Motorcycles sammen med verdensmester Adam Raga. Tekst: Pål Magnussen (pressemelding). Foto: Pep Segales. Unggutten fra Norge har allerede gjort seg historisk bemerket med en pallplass i et VM-løp, og jammen skulle han ikke også avslutte årets verdensmesterskap med å kjøre seg inn til en feiende flott tredjeplass på lørdagen runde. Alt stemte og han påsto selv at han følte seg helt knall, noe han relativt greit beviste med denne lille norske bragden, og dermed så var spenningen til å ta og føle på før søndagens avslutende løp i VM.

Dessverre så gjorde han noen småfeil på siste runden, og han legger ikke skjul på at det kun var hans egen feil, «jeg dreit meg litt ut» var vel egentlig hans egne ord, noe som medførte at han klokket inn på en litt kjedelig 8.-plass. Men toppidrettsutøveren fra nord henger ikke med hodet. Han vet nemlig at han har bevist for seg selv og for veldig mange andre at han er å regne med blant verdens beste trialutøvere. To pallplasser i år og en sammenlagt 6.-plass i VM i klassen Trial 2 er helt sinnsykt, og lover bare så utrolig godt for fremtiden til Norges desidert beste motorsykkelsport utøver!

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg