Nok en Scrambler fra Ducati


Ducati har akkurat lekket en ny Scrambler-modell med det det underfundige navnet Dark Suit. Den nye modellen føyer seg inn som nok en variant i Scrambler PRO-familien. Det vil si at den har mye spennende utstyr som standard. Telst: Rolf W. Marthinsen. Foto: Ducati. Rammen er en stålrørsramme med en svingarm i aluminium. Dark Suit viker ikke fra sitt DNA, men skiller seg litt ut bakfra. De to eksospottene er montert høyt oppe, over skiltplaten på høyre side. Dark Suit har en ny og forbedret Traction Control (DCT) og ABS som tar hensyn til nedleggsvinkel når du bremser. Den har tre kjøremoduser og motoren styres av føreren via Ride By Wire.

Motoren er en L-twin, og volumet er på 1079 kubikkcentimeter. Den leverer 86 hester ved 7.500 omdr. og et dreimoment på 88 Nm ved 4.750 omdr. Motoren er luftkjølt, men har også en oljekjøler som garanterer nok kjøling på varme dager. Bremsene er fra Brembo, og det er Bosch som leverer ABS-systemet.

De siste årene har det dukket opp mange Scramblere på norske veier. Med sin sorte farge kombinert med børstede aluminiumsdetaljer, vil nok Black Suit bidra til at det blir enda flere.

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg