Knallsterk VM-avslutning for Sondre «Gekko» Haga

12.10.2020

 

VM-finalen i utendørsmesterskapet for Trial ble i helgen kjørt i Italia, der vår egen stjerne Sondre Haga fra Hommersåk stilte til start i Trial 2-klassen. Sondre kjører på fabrikksteamet til TRS Motorcycles sammen med verdensmester Adam Raga.

Tekst: Pål Magnussen (pressemelding).
Foto: Pep Segales.


Unggutten fra Norge har allerede gjort seg historisk bemerket med en pallplass i et VM-løp, og jammen skulle han ikke også avslutte årets verdensmesterskap med å kjøre seg inn til en feiende flott tredjeplass på lørdagen runde. Alt stemte og han påsto selv at han følte seg helt knall, noe han relativt greit beviste med denne lille norske bragden, og dermed så var spenningen til å ta og føle på  før søndagens avslutende løp i VM.

 

 

Dessverre så gjorde han noen småfeil på siste runden, og han legger ikke skjul på at det kun var hans egen feil, «jeg dreit meg litt ut» var vel egentlig hans egne ord, noe som medførte at han klokket inn på en litt kjedelig 8.-plass. Men toppidrettsutøveren fra nord henger ikke med hodet. Han vet nemlig at han har bevist for seg selv og for veldig mange andre at han er å regne med blant verdens beste trialutøvere. To pallplasser i år og en sammenlagt 6.-plass i VM i klassen Trial 2 er helt sinnsykt, og lover bare så utrolig godt for fremtiden til Norges desidert beste motorsykkelsport utøver!

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.