Smugtest av BMW R 18 First Edition


Vil du være tøffest på kiosken?

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

Forrige lørdag ble BMW R 18 avduket her til lands. En klassisk cruiser i blank chrome og sortlakkerte chassisdeler. Vår journalist Tore Huseby har vært ute og testkjørt denne nye lekkerbiskenen i retrostil fra den tyske konkurrenten, men da kompis i Team HH allikevel var på MC-huset Nydalen på Hamar for å testkjøre 2021-modellen av BMW XR1000, og samtidig fikk tilbud om å prøvekjøre det nyeste monsteret til BMW, lot han seg ikke be to ganger.

Detaljene er mange og forseggjorte, det brede nakne styret, der nærmest ingen vaiere eller ledninger er synlige fra styreposisjonen, er lekkert. Nydelige detaljer som åpen kardangaksel, blanke bremsevæskereservoar, nydelige emblemer og mye, mye mer.

Følelsen når du trykker inn startknappen og kjenner hele den gedigne motoren vrir sykkelen ut til siden, er bare kjempe kul. Jeg satte sykkelen i «Rock» modus, og cruiset av gårde med vinden midt i fleisen. Med denne får du uten tvil kveldens tøffeste entré på kiosken. Jeg gleder meg til å lese kollega Huseby sin test i MC-avisa!

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg