Satser på bedre læremetoder for MC-førere


Trafikkforum, som er Norges nest største organisasjon for trafikklærere og trafikkskoler med mer enn hver tredje trafikkskole i Norge som medlem, satser tungt på å bedre læremetoder for MC-førere. De kommer nå i samarbeid med Norges Automobilforbund (NAF), som er Norges største sammenslutning av bil- og mc eiere, med flere aktive tiltak for å bidra til å bedre kompetansen hos MC-førere.

Nå lanserer Trafikkforum en pilot på et nytt digitalt læringssystem hvor det vil inngå korte videoer, gode forklaringer og bruk av animasjoner og tegninger i filmen for å bedre læringseffekten for MC-føreren. Første film ut i piloten har fokus på forsvinningspunkt, et verktøy for valg av fart.

Se filmen her:

Filmen ble produsert og hadde premiere under årets Straandtreff i Vrådal i helgen som var.

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg