Sondre «Gekko» Haga blir historisk


I helgen hadde verdensmesterskapet i utendørs Trial kommet til Spania og en del heftige og tøffe seksjoner sto klare for verdenseliten. Sondre stilte til start i Trial 2 klassen og alt lå meget bra til for en fin helg for den norske toppidrettsutøveren. Tekst: Pål Magnussen (pressemelding). Foto: Jordi Tarres. Men om det var blått klister eller smørefeil som gjorde at unggutten kom litt skeivt ut på lørdagens første runde, skal være usagt. Men det lugget litt ute i seksjonene og en misfornøyd Sondre kunne etter dag 1 konstatere at en 8.-plass ikke var noe han samlet på. For selv om ryktene sa at dommerne var over gjennomsnitt strenge, og noen av seksjonene var heftige, så tok den fokuserte norske utøveren alt på sin kappe og kjørte dag 2 som den eliteutøveren han er, der resultatet etter endt dag ble en herlig pallplass for den tredjebeste den dagen, noe ingen norsk herreutøver i trial har prestert før han. På toppen av det hele, etter 4 løp og halvkjørt VM ligger «Gekko» nå på en tredjeplass sammenlagt i verden. Kommende helg stiller Sondre nok en gang til start. Denne gangen i Andorra. Og vi har store forventninger til fortsettelsen da han er i sin livs beste form, jordnær og fokusert! Sammenlagt i VM etter 2 av 4 runder: 1 - Matteo Grattarola, ITA, 74 poeng 2 - Alexandre Ferrer, FRA, 57 poeng 3 - Sondre G Haga, NOR, 45 poeng

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.