Programmet for Straand Treffet 2020 er klart


Pressemelding: «Sterkt faglig program, utstilling av MC-er og Hubriding.no står i fokus på Straand Treffet 2020. Trond Olsen, treffgeneral for Straand Treffet 2020, er klart med det faglige programmet for arrangementet som går av stabelen 18.–20. september i Vrådal i Telemark. I programmet inngår foredrag om kjøreglede, MC-sikker kjøring og råd om hvordan bli en bedre MC-fører, MC-politisk debatt og masse annet spennende fra scenen. Videre ikke minst: Hubriding.no-kjøring. Viktig for årets arrangement er at alle må være forhåndspåmeldt på mc@straand.no som del av Corona-tiltakene i forbindelse med arrangementet. Alle deltakere må melde seg på forhånd for å kunne delta på Hubriding.no på lørdag og søndag.

Påmelding til konferansedelen på samme link: https://straand.no/pamelding/ Hubriding.no: – 10 ruter er klare, og i dagene før seminaret blir det lagt ut to nye kjøreruter til glede for de besøkende. Totalt 12 digitale kjøreruter. Det er også lagt til rette gode Covid-19 rutiner som alle besøkende må følge, forteller Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet 2020. Han har vært sentral i Straand Treffet komiteen siden det første arrangementet tilbake i 2018. Alle kommer! Mange av de viktige premissgiverne knyttet til motorsykkelkjøring i Norge kommer på arrangementet. Enten som innledere eller deltakere. – Det er utrolig hyggelig å se den store interessen, sier Trond Olsen. – NMCU, NAF, KNA, Motorsykkelimportørenes Forening (MCF), MC-Forhandlerforeningen, Statens Vegvesen/Vegdirektoratet, Veietaten i foregangsfylke innen MC-sikring i Vestfold og Telemark Fylkeskommune er blant våre innledere, forteller Trond Olsen. Flott utstilling utenfor hotellet av nye motorsykler: Forhandlere og importører bidrar med å sende motorsykler så besøkende kan få sett på mange ulike modeller. – Det kommer en lang rekke motorsykler som vi får levert eller kjørt oppover i samarbeid med de sentrale MC-forhandlerne på Sørlandet, i Østlandsområdet og fra MC-importørene i Norge. Dermed får vi en flott utstilling som deltakerne kan se, sier Trond Olsen.»

Klikk her for å gå til treffets Facebook-side, der du finner mer informasjon.

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.