Sterk VM-start for Sondre «Gekko» Haga


Pressemelding, Sondre Haga:

"Etter tidenes lengste VM-oppkjøring var endelig første runde av Trialmesterskapets utendørssesong i gang i helgen, og vår egen Sondre Haga fra Hommersåk gjorde det meget sterkt i sesongåpningen. Konkurransen ble kjørt i Frankrike der hele verdenseliten var koronasamlet. Isola som ligger på 2000 meters høyde viste seg i solskinn og flott vær med tøffe seksjoner og store utfordringer for alle og enhver. Sondre var som alltid godt forbredt, han har kjørt her flere ganger før, og formen var sterkere en noen gang. Dette medførte i en flott 4.-plass på lørdagen og en 7.-plass på søndagen, og som medførte at etter flere timers kjemping så lå Sondre og spanjolen Pablo Suarez Jambrina likt på en delt tredjeplass. Og da må man telle antall nullseksjoner dem i mellom, og der trakk Pablo det lengste strået. Dette betyr at Sondre nå sammenlagt ligger som nummer 4 i Verdensmesterskapet i Trial 2, som i seg selv er en historisk hendelse i norsk sammenheng. Aldri har noen norsk utøver vært så langt oppe, og aldri har sjansene vært større enn med ungutten fra det kalde nord. Neste helg er det runde 2 av 4 i mesterskapet. Denne gangen går løpet i Spania, der Sondre bor og trener. Dette blir en såkalt dobbeltrunde, og vi kan ikke annet enn å glede oss stort!"

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.