Bånn Gass Festival 2020


Helga 5. og 6. september er det duket for ei fartsfylt helg på speedwaybanen i Sørlandsparken ved Kristiansand. For fjerde år på rad arrangeres nemlig Bånn Gass-festivalen. Tekst: Gunnar J Lundal. Bilde: Utlånt av «Ylla» Nilsen. NMK Kristiansand står for arrangementet sammen med en mengde frivillige. NMK Kristiansand ble stiftet i 1948 og har lange tradisjoner med motorsporten speedway Primus motor for festivalen er Morten Kløvfjell sammen flere andre som har vært aktive speedway-utøvere i NMK i mange år. Lørdag er det treff for veteranmotorsykler og track-dag. Flat Track Racing er en svært publikumsvennlig gren innen motorsykkelsport og er veldig oversiktlig. Fire sykler til start, fire runder, førstemann i mål vinner. Søndag er satt av til veteran speedway løp. Nå har det vært litt "om og men" om den etter hvert så populære festivalen i hele tatt ville bli arrangert i 2020 på grunn av Korona situasjonen. Men etter anbefaling fra smittevernlegen i Kristiansand Kommune har styret i NMK Kristiansand besluttet at årets Bånn Gass Festival vil bli gjennomført 5. og 6. september uten publikum. Arrangementet vil kun være åpent for førere og mekanikere med følge og funksjonærer og frivillige. MC-avisa vil være til stede, og selv om det ikke er åpent for publikum dette året, kan vi i hvert fall glede oss til å servere en fartsfylt artikkel fra årets flat track race i papirutgaven senere i høst.

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.