MC-treff med WIMA, Classic Run, Henning Dyrkolbotn


I morgen er det duket for et annerledes MC-arrangement hos Team MC Bergen. Nedenfor kan du lese mer informasjon om arrangementet:

Tekst: Team MC Bergen (infomail).

- Stands: Menn i skjul - WIMA - Team Trafikkskole - Auksjon: inntektene går i sin helhet til Menn i skjul - Men's Shed Norway - Den prisbelønnede custombyggeren Henning H. Dyrkolbotn avduker sitt siste prosjekt - Enkel servering Dette skjer i butikken (Åpent kl. 10-14): - Høstsalg på kjøreutsyr – stort utvalg - 10% rabatt på ordinære varer – kun lørdag! - Gavekort på kr 5000 om du bestiller valgfri Triumph MC (kun lørdag). Gjelder ikke allerede rabatterte sykler. - Demokjøring: Tiger 900 Rally Pro, Street Twin (veldig lav setehøyde), Tiger 800 XRX Low Rider (lav setehøyde), Street Triple RS og Speed Twin. Praktisk info ved arrangementet: - Inngang, prøvekjøring og parkering vil være på baksiden av bygget, Litleåsveien 41. - Portene åpner kl. 10.45. Butikken er åpen som vanlig fra kl. 10-14. For deltakere på arrangementet vil det bli inngang til butikken fra baksiden av bygget. - Det blir tilrettelagt for parkering av sykler innenfor porten. De som skal delta på Classic Run vil stå samlet i en gruppe. Det presiseres at Classic Run er åpent for alle, uansett antrekk og MC. Vipps-nummer for innbetaling av deltakeravgift (kr 100) til Classic Run: 617040. Inntektene går i sin helhet til organisasjonen Menn i Skjul - Men´s Shed Norway. Påmelding via Facebook-arrangementet "Classic Run". - Estimert tid for avreise Classic Run: Kl. 13.00 - Smittevern: Husk 1 m avstand til andre. Antibac blir tilgjengelig flere steder. Registrering av deltakere blir gjort ved inngang/innkjøring (navn og telefonnummer). Vi er pålagt å ha oversikt over alle besøkende, for å kunne bistå kommunen ved en eventuell senere smitteoppsporing. Oversikten oppbevares på en forsvarlig måte og slettes etter 10 dager. Velkommen til et annerledes MC-arrangement!

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg