Royal Enfield Tribute Black – sjarmerende spesialutgave


Tribute Black ble anonsert tidligere i år, men nå har vi fått vite at sjarmtrollet kommer i hele 1000 eksemplarer til Europa. Dette blir nok et samlerobjekt og blir nok ikke helt enkel å få tak i, da det helt sikkert ikke kommer særlig mange til Norge. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Disse motorene er veldig sjarmerende å kjøre og står ikke tilbake for sine engelske konkurenter. De har en myk fin gange, en fin og presis girboks og et kraftfullt moment.

Den ensylindrede motoren på 500 kubikk har vært brukt i flere av Royal Enfileds modeller, men motoren skal nå fases ut. Royal Enfield skal altså bruke motoren i Tribute Black, og andre modeller som Clasic og Bullet vil bli produsert ut 2020 eller så lenge lageret med motorer av denne typen holder. Royal Enfield lover at Tribute Black kommer med eksklusive detaljer, sidevesker og tonet lakk og håndmalt dekor.

Så vidt vi er kjent med kommer det et par eksemplarer til Lazy Boyz i Oslo. Så ønsker du å sikre deg et eksemplar av denne sjeldenheten, så bør du sikkert ta kontakt med Lazy Boyz pronte!

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.