Produkttest: IXS Timor hansker


Av: Lars Eide. Gore-tex geiteskinn og softshell mix hanske. Fingre med polstring og strekk. Dobbelt lag med lær på lillefingeren. Pekefingerspiss i materiale som passer til berøringsskjermen. Vindusviskere på venstre pekefinger. Elastisk håndledd med borrelåslukking. Justerbar mansjettbredde med borrelåslukking. Nedre del av håndflaten med dobbelt lag i skinn og polstring. Nylon polstring med Poron XRD skum. Sikkerhet: Oppfyller kravene i EN13594: 2015-direktivet. Jeg har kjørt med denne hansken fra august til desember, og synes at det er gode hansker. Den venstre hansken har vesirvisker på pekefinger som faktisk virker. På begge pekefingre er det matriale som gjør at du slipper å ta av hansken for å betjene mobilen. Lukkingen er skikkelig stram og god, med borrelås som sitter. Hanskene har en lang mansjett, og tetter godt rundt håndleddet. Mine fingre er noe lange, særlig lillefinger og pekefinger, det har jo da gjort at å bruke mobil med hansker på blir noe klønete når fingeren ikke passer, men vi har vel alle forskjellige hender. De er vanntette og god hansker, ikke av de varmeste, men en flotte hansker på ikke for kalde dager. Har ikke blitt våt i hanskene, men vært glad for at jeg har varme i hådtakene. Grepet er helt supert, og hanskene føles ikke på noen måte klumpette. Veil. pris: kr 1.290,-

Importør: ISX.com

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg