«Veien til nye eventyr starter med en prøvekjøring»


Pressemelding fra Harley-Davidson: «Mulighetene er mange, veiene er uendelige. Frihetsfølelsen, opplevelsen og de fantastiske menneskene du møter er det som gjør turen til et eventyr. Uansett om du vil ha en adrenalinfylt tur eller nyte landskapet, finnes det en sykkel for akkurat deg. Alt starter med en prøvekjøring. Klikk her for å gå til bestilling av prøvekjøring.

Kjør en Harley-Davidson® for mindre en du tror: Nå kan du eie din drømmesykkel fra Harley-Davidson® for mindre enn du tror. Begrenset tilbud som gjelder utvalgte NYE 2019 og eldre Softail, Touring CVO modeller. Klikk her for å lese mer om kampanjen.

En ny kjøreopplevelse. Få øyeblikkelig kraft og akselerasjon med bare en liten vridning på gassen. LiveWire™ er den første elektriske sykkelen i Harley-Davidson sin historie, og gir deg umiddelbar akselerasjon kombinert med sofistikert teknologi Alt du trenger å gjøre for å oppleve akselerasjonen og det utrolige dreiemomentet, er å bestille prøvekjøring.» Klikk her for å bestille LiveWire-prøvekjøring.

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.