Speed MC avlyser årets Touringtreff


Terje Bredal og gjengen i Speed Motorcenter har tatt den vanskelige, men voksne beslutningen om å avlyse årets Touringtreff, som var planlagt å gå av stabelen på Beitostølen 4.–6. september. Her er pressemeldingen fra Speed MC: «Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets TOURING TREFF på Beitostølen som var planlagt helgen 4.–6. September. Som følge av den senere tids smitteøkning i Norge, har ledelsen i Speed Motorcenter sammen med organisasjonskomiteen for det planlagte Touring Treffet kommet frem til at vi ikke tar den risiko det vil være å samle flere hundre gjester i en klynge på Beitostølen. Vi har kommet frem til at vi vanskelig kan holde nødvendig kontroll på så mange personer i de ulike arrangement. Ute med prøvekjøring og MC prat/mingling og, ikke minst, alle arrangement som var planlagt inne: Kåserier, foredrag, og ikke minst jubileumsmiddagen. Vi føler at vi med denne beslutningen tar ansvar for ikke å sette våre kunder og oss selv i en situasjon hvor Speed kunne vært ansvarlige for smittespredning. Vi vil imidlertid anbefale at dere tar en tur i fjellet, kjører i dette fantastiske området, men denne gang som privatpersoner. Husk fjellet i september kan være fantastisk med farger, klart vær og da fantastiske kjøreopplevelser. Vi vil komme sterkere tilbake med nye arrangement. Vi skal gjennomføre Touringtreff i årene som kommer og i tillegg skal vi ha mange andre spennende aktiviteter i høst/vinter og ikke minst til neste år! Vi overlever Korona – og tar jubileumsfesten som 51-åring! Følg med på våre hjemmesider, Facebook og Touringtreffet.no for mer informasjon!

Med vennlig hilsen Speed Motorcenter Terje Bredal»

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.