Sondre tilbake i Spania


Toppidrettsutøver Sondre Gilje Haga fra Rogaland gir ikke opp til tross for Covid-19 tilstander både her hjemme i Norge og i hans treningsland Spania. Nå er han tilbake på sporet etter fire måneders tvangstrening her hjemme og er full av energi og planer for VM-treningen i Spania. Pressemelding. Tekst: Pål Magnussen. Foto: Isi Tr. Sondre trener til daglig sammen med flerfoldige verdensmester Adam Raga, som også er hans teamkamerat på profflaget til motorsykkel produsenten TRS. Og selv om vi vet det daglig oppdateres med hvilken soner i Europa det er trygt å ferdes, så vet man at dette fort kan forandre seg. Derfor tar unggutten store forhåndsregler både med hygiene, smittefare og egen og andres helse. Teamet rundt Sondre har vurdert at det er trygt å trene her, da de er relativt isolert til daglig i sine egne rutiner og arbeid. Så vil man fort sette inn handlingstiltak mot full isolasjon om situasjonen forandrer seg drastisk i Katalunia-regionen. Målet for Sondre denne sesongen er krystalklart. VM er nemlig ikke avlyst, men man har valgt å flytte alt til sensommer og høst i håp om at dette skal la seg gjennomføre. Og de som kjenner gutten med vikingblod i årene vet jo da at ser han en liten mulighet til å kjempe om edelt metal, så gir han ikke slipp på dette håpet før det eventuelt blir helt avlyst. Slik terminlisten er satt opp nå, så er det først Frankrike, Spania, Andorra, og Italia til slutt i tett rekkefølge, før man kan kåre en verdensmester. Selv sier Sondre at formen er kjempefin og at han gleder seg til å komme i gang igjen. For selv om det er flott på Hommersåk med masse venner og kjente, så er det nok på de spanske treningsområdene han utvikler sitt meget gode talent på det beste, sammen med de andre klovnene i sirkuset for akrobater på motorsykkel.

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.