Produkttest: IXS Tour Comfort-ST støvler


Jeg har brukt disse støvlene i all slags vær i flere mil. De er behagelige å både kjøre med og å gå i, og jeg har aldri blitt våt på bena i dem.

Tekst og foto: Lars Eide.

Turstøvel i skinn. Vanntett og pustende solto-TEX®-membran. Tekstilfor, komfort fotseng, refleksinnlegg på hælen, forsterket hælkappe, girspake beskyttelse i gummi, gummisåle, høydejusterbar komfortpute for ekstra komfort. Lukking med glidelås og borrelås på innsiden. Sikkerhet i samsvar med EN13634: 2015.

Først ble de brukt uten comfort-puten i, for jeg synes det så litt unødvendig og tungvint ut. Men jeg måtte jo teste, ikke for det at støvlene var noe ubehaglige uten, men skal en teste, så må en jo prøve ut alt. Comfort-puten ble værende, for den gjorde støvlene enda bedre. Støvlene har ikke blitt behandlet med noe. Jeg testet de med å stå i en balje med vann i 5 minutter, og jeg var fremdeles like tørr. Men, ikke dagen derpå. Når du tar kalde, våte Goretex-støvler inn i varmen, så puster de, og fukt går fra det varme til det kalde. I dette tilfelle fra den varme yttersiden til den kalde innsiden. Dagen derpå var jeg derfor litt fuktig i støvlene, men det var min egen feil. Dette er gode og enkle støvler som fungerer bra. Pris jakke ca. kr. 1.700,- Str. 41–48 Importør: www.ixs.com

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg