Straand Hotel lanserer internasjonal standard for MC-tur kjøring: HUB-Riding

25.06.2020

 

Pressemelding (forkortet), Straand Hotel:

25. juni 2020 – Det historiske hotellet Straand Hotel i Vrådal jobber kontinuerlig med innovasjon og produktutvikling for motorsyklister og gjester med interesse for classic-car, MC- og biler med fokus på opplevelseskjøring. Det familiedrevne hotellet, som eies og drives av 4. og 5. generasjon i Straand familien, er pådrivere for det populære Straand-treffet som er en sentral møteplass for alle MC-entusiaster i Norge. På få år har det blitt landets største MC-treff og en kjempesuksess for alle som er involvert i MC.

– Denne uken lanserer familien Straand nok et nytt produkt – HUB Riding (www.hubriding.no). Hotellet har utviklet konseptet i samarbeid med Fjell-Telemark, Visit Telemark og MC-avisas Team BikerDudes som har stått for den kjørefaglige og praktiske utviklingen av konseptet, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør for Straand Hotel. Team BikerDudes er Even Wøllo, Eirik Garberg og Ole-Andreas Isdahl som er tre sentrale MC-tur entusiaster i Norge.
 

 

– Dette er et helt unikt konsept i reiselivs-Norge. Straand Hotel sin satsing mot motorsykkel og classic-car segmentet har gitt en utrolig god effekt for hotellet og regionen. Vi er stolt over å lansere det til inspirasjon for andre reiselivsdestinasjoner i Norge, sier Anne-Hege Svartdal som er daglig leder for Visit Telemark.

– Vi vil berømme Straand-familien for satsingen og MC-avisas BikerDudes team som har utviklet HUB-rutene. Artig å se resultater av produktutviklingen som står sentralt i Fjell-Telemark prosjektet, prosjektet er et felles initiativ på tvers av kommunegrensene i denne regionen (www.fjelltelemark.no). Dette er med å skape vekst for hele Telemark og for oss som bor i Vest-Telemark, sier ordfører Bjørn Nordskog (Sp) i Kviteseid kommune en kommentar.

– Vest-Telemark regionen har stått sammen om å fokusere på reiseliv nå under Corona-tiden, og det er utrolig morsomt og viktig for næringslivet å ha Straand Hotel som et forbilde for innovativ tenkning, sa næringssjef Elisabeth Lid i Kviteseid kommune under dagens pressekonferanse hvor HUB-riding ble lansert som en digital og enkel løsning på Straand hotellet i Vrådal.
 

 

Hva er HUB Riding?
– HUB Riding er et produkt for alle som liker kjøreopplevelser med tusenvis av herlige svinger på asfalt eller grus og flotte naturopplevelser, sier Katrine Straand som driver hotellet sammen med Lars Arne Straand. Dette foregår i noe av Norges aller flotteste kjøreterreng i Telemark hvor mulighetene er helt fantastiske, supplerer Ole-Andreas Isdahl. Vi ønsker å vise våre gjester alt det flotte de ikke har sett og kanskje kjørt, sier Lars Arne Straand. Han berømmer også NHO Reiseliv for solid støtte rundt satsingen på MC-og classic car turisme.

– Vi ønsker å videreutvikle produktporteføljen som tilbys motorsyklisten. Undersøkelser viser nemlig at mange av oss ender opp med å kjøre ruter og veier vi kjenner, fremfor å prøve nye. Vi har kjørt opp 8 enkeltruter med kjørelengde fra 5 til 20 mil og du kan dersom du kombinerer flere ruter lett kjøre 30 mil på en dag. De 8 definerte rutevalgene er altså en basispakke som danner grunnlaget for flervalg og enda flere valgmuligheter, forteller Lars Arne Straand.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.