Nå åpner trafikkskolene igjen!


Pressemelding fra ATL (Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund):

"Trafikkskolene står nå fritt til å starte opp igjen med trafikkopplæring i alle klasser fra 11. mai. I tillegg legges det ikke særskilte begrensinger på antallet personer som kan gjennomføre teoriundervisning.

Samtidig med at det nå åpnes opp for klasse B har man også nå åpnet opp for teoriundervisning. I en pressemelding skriver Regjeringen at det ikke lengre legges særskilte begrensninger på antallet personer som kan gjennomføre teoriundervisning. Samtidig skriver regjeringen at smittevernskravene må hensyntas, og smittervernskravene er tilsvarende de som gjelder for blant annet frisører og hudpleie. Du kan lese mer om dette på ATLs hjemmeside: atl.no"

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg