Skulle bare prøve en sykkel ...


Christian Kleiv (29) bor i Vrådal og skulle bare avlegge Straand-treffet et besøk en fantastisk septemberdag i 2019. Han skulle også bare prøve en sykkel under treffet – det ble dyrt!

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Christian har kjørt motorsykkel siden han var 16, og han kjørte Yamaha R6 til han var 22 år gammel. Etter noen år uten sykkel fristet det å ta de 82 doningene på Straand-treffet nærmere i øyensyn, og det skylle vise seg å bli noe mer enn det han tenkte. Christian er mekaniker av yrke og kjører i tillegg bergingsbil. Han har derfor sett medaljens bakside på kloss hold og setter egen og andres sikkerhet høyt. Det jukses ikke med bruken av sikkerhetsbekledningen her i gården.

Cristian møtte Richard ved CBP i Skien på Straand-treffet og ble hodestups forelsket i en KTM 790 Duke. Det forstår vi veldig godt, for Duken er nemlig en utrolig festlig og god motorsykkel som passer utrolig godt på svingete Telemarksveier. Forelskelsen ble så heftig at Christian gjorde en avtale med CBP om å følge opp uken etter. Mye tyder på at han hadde bestemt seg allerede før han dro til Skien, for gutten tok nemlig med seg en tilhenger. Siden Richard hadde sykkelen klar, var det bokstavelig talt vanskelig å snu – uten å ta med seg en spitter ny 790 Duke. Dyrt, ja – tabbe, nei: Med et snev av impulskontroll intakt returnerte Christian til Vrådal og har siden hatt stor glede av Duken sin. MC Avisas testpiloter møtte ham i Vrådal og ble vist rundt på lokale og svingete veier på veien videre mot Rjukan. Christian forteller at han har så stor glede av Duken sin at han gladelig oppfordrer alle andre til å leve ut drømmen sin under det kommende Straand-treffet i september.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg