Særdeles vellykket Vårslepp på Jæren


Det var knyttet stor spenning til årets Vårsleppet på Jæren, for lenge var det uvisst om det ble noe i det hele tatt, men det ble det heldigvis.

Av: Oddbjørn Myklebust.

Etter oppmøtet å dømme var dette et kjærkomment arrangement. Over 2000 motorsykler deltok. Noen var med hele turen fra starten på Klepp, mens andre kom med og kjørte av langs løypa.

I Egersund var det rene 17.mai-stemningen, med mange fremmøtte langs veien som vinket med flagg og klappet tohjulingene velkommen. Vanligvis er Egersund stoppestedet under arrangementet, men i dag kjørte kortesjen rett gjennom. En del valgte likevel å stoppe for å få seg en pause, men mange hang med helt til mål.

MC-avisa snakket med Vårslepp-general Jonny Mala på Klepp etter turen, og han var særdeles fornøyd med fremmøte og opplegget. Været var bra og det gjør sitt til at mange stiller opp. I tillegg er Vårsleppet godt organisert med løypevakter som sørger for sikkerheten. Det er et stort apparat som skal på plass for å få til dette, og vi må bare benytte anledningen til å takke alle de som stiller til dugnad på en slik dag. De som gir oss motorsyklister er flott feiringsdag av hobbyen vår.

Det er ikke rapportert om noen ulykker i sammenheng med arrangementet, selv om det definitivt var noen villbasser i følget som kjører som vårkåte kalver som har blitt sluppet ut på enga for første gang.

Vi takker Jonny Mala og resten av arrangørkomitéen for en fantastisk gjennomføring i en tid som er vanskelig for mange. Dette trengte vi. For et fantastisk 30-årsjubileum. Vi gleder oss til de neste 30!

Se video fra Vårsleppet 2020:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg