Særdeles vellykket Vårslepp på Jæren


Det var knyttet stor spenning til årets Vårsleppet på Jæren, for lenge var det uvisst om det ble noe i det hele tatt, men det ble det heldigvis.

Av: Oddbjørn Myklebust.

Etter oppmøtet å dømme var dette et kjærkomment arrangement. Over 2000 motorsykler deltok. Noen var med hele turen fra starten på Klepp, mens andre kom med og kjørte av langs løypa.

I Egersund var det rene 17.mai-stemningen, med mange fremmøtte langs veien som vinket med flagg og klappet tohjulingene velkommen. Vanligvis er Egersund stoppestedet under arrangementet, men i dag kjørte kortesjen rett gjennom. En del valgte likevel å stoppe for å få seg en pause, men mange hang med helt til mål.

MC-avisa snakket med Vårslepp-general Jonny Mala på Klepp etter turen, og han var særdeles fornøyd med fremmøte og opplegget. Været var bra og det gjør sitt til at mange stiller opp. I tillegg er Vårsleppet godt organisert med løypevakter som sørger for sikkerheten. Det er et stort apparat som skal på plass for å få til dette, og vi må bare benytte anledningen til å takke alle de som stiller til dugnad på en slik dag. De som gir oss motorsyklister er flott feiringsdag av hobbyen vår.

Det er ikke rapportert om noen ulykker i sammenheng med arrangementet, selv om det definitivt var noen villbasser i følget som kjører som vårkåte kalver som har blitt sluppet ut på enga for første gang.

Vi takker Jonny Mala og resten av arrangørkomitéen for en fantastisk gjennomføring i en tid som er vanskelig for mange. Dette trengte vi. For et fantastisk 30-årsjubileum. Vi gleder oss til de neste 30!

Se video fra Vårsleppet 2020:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.