Trygg MC arrangerer kjøretrening på Rudskogen lørdag 23. mai


Er du rask kan du bli en av de heldige som får deltatt på en organisert kjøretrening i år. Deltakerantallet er begrenset til 30 personer, inndelt i grupper på maksimalt fem personer av hensyn til den pågående Covid-19 pandemien. Tekst og foto: Jarl Hole. Det er nok noen som husker at den årlige kjøretreningen på Rudskogen i regi av Trygg MC har blitt annonsert tidligere. Det er helt korrekt. Den første datoen som ble publisert var onsdag 6. mai. I samarbeid med Rudskogen har Trygg MC flyttet arrangementet til lørdag 23. mai. Det burde være en langt mer attraktiv dag for de fleste. Formålet med kjøretreningen er å friske opp ferdighetene, bli en tryggere motorsyklist og lære seg å håndtere motorsykkelen bedre. For å hjelpe deltakerne med å nå disse målene, vil erfarne instruktører under ledelse av Rolf Kåre Valderhaug være på plass og lede kjøringen.

Kjøretrening i begynnelsen av sesongen er en god investering i en vellykket sesong uten uhell. Programmet er som følger: 09:15: Oppmøte ved depotet på Rudskogen for registrering, støymåling og orientering 10:00: Kjøringen starter 12:00: Lunsj 15:50: Avslutning og evaluering På grunn av Covid-19 pandemien blir det kjørt i puljer med maksimalt 5 personer på gruppen. Gruppene vil bli inndelt på forhånd og meddelt hver enkelt deltaker pr. e-post eller SMS. Det er det ikke sikkert at kafeen i depotet vil være åpen for servering, og det må påregnes at deltakerne må ha med seg egen mat og drikke. Det er satt et tak på 30 deltakere på arrangementet. Ønsker du å delta på kjøretreningen, er det bare å hive seg rundt og betale inn kr 1.500,- til konto 2610.28.83585. Send deretter en e-post til arntsi@online.no og oppgi fullt navn, alder, hva slags motorsykkel du kjører, antall års kjøreerfaring samt mobilnummer.

Det er et krav at du må ha gyldig sertifikat og en motorsykkel som er i god teknisk stand med gode dekk. PÅMELDINGSFRIST: 4. MAI 2020.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg