AGM weekend 2020


Denne helgen arrangerer Alf Graarud Motor sin AGM Weekend 2020 – med en rekke tiltak og begrensninger for å tilpasse arrangementet dagens smittesituasjon.

Tekst: Pressemelding fra AGM:

"Denne helgen arrangerer vi AGM Weekend, men på grunn av Covid 19 er det i år nødvendig å gjøre noen endringer på dette tradisjonsrike arrangementet hos oss. Det blir fremdeles mulig å prøvekjøre 2020 modellene, med noen begrensninger. De viktigste endringene vi gjør i år: • Prøvekjøring i forbindelse med AGM Weekend vil bli spredd utover i tid slik at vi ikke får det store trykket på en helg. Prøvekjøring vil være mulig i perioden torsdag 16. april - torsdag 23. april under vanlig åpningstid. Vi holder i år stengt søndag, men utvider åpningstiden lørdag 18. april til klokken 16.00. • All prøvekjøring må avtales i forkant og bookes via dette skjema, i denne perioden er det ikke mulig å prøvekjøre uten at vi har bekreftet tidspunkt. All dokumentasjon skal klargjøres av oss i forkant. • Vi setter et tak på maks 2 prøvekjøringer per person. • Vi kjører i grupper etter ledsager som vanlig, og maks 5 personer per gruppe/runde. • De beste AGM Weekend tilbudene kommer i nettbutikken vår www.agmshop.no slik at det ikke er nødvendig å møte opp for å gjøre en god handel. Husk også at vi tilbyr hjem på døren levering og at det er gratis frakt på alle bestillinger over 1500 kroner. Det er også gratis å bytte størrelse en gang. Følg med utover uken for tilbud! •Vi videreføre eksisterende tiltak vi har gjort i butikken for å begrenset smittespredning." Klikk her for å lese mer om AGM Weekend.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg