Produktnyhet: Rukka R-EX jakke og Bukse


Rukka produserer top-of-the-line produkter til norske MC-førere og passasjer. En av årets nyheter er R-EX som er en laminert innstegsmodell fra Rukka. R-EX har flere ventilasjonsåpninger og leveres uten innvendig for. Lamineringen er GoreTex® Pro 2 lags laminat med høy slitestyrke på 600 denier. Her får du myk neoprenekrage, skrittstropp og ventilasjonsåpning med glidelås og mesh på rygg, skuldre og på sidene av jakken. Jakke og bukse kan selvsagt kobles sammen med glidelås, og ermene har justerbar vidde øverst. Det er to vanntette lommer på utsiden av jakken.

Når det gjelder beskyttelse er jakken utstyrt med Rukka D3O Air XTR beskyttere som tilfredsstiller CE Normen EN1621-1 2012. Den er også forberedt til D3O Air Allback ryggplate, og det er to lommer til Rukka D3O® CP1 delt brystbeskytter. Buksen har en lomme på utsiden, og en kan velge mellom tre forskjellige benlengder. Det er justerbart midjebelte med dobbel lukking. Buksen har ventilasjon på lårene og er forberedt for bukseseler. Her får du også Aircushion og Antiglide keprotec i buksebaken, samt glidelås og borrelås for stramming nederst på bena. Veil. pris: Jakke kr 7.795. Bukse kr. 3.995,- Importør: www.sps.no

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg