Usikker treffsesong i vente


Pressemelding fra NMCU:

Har NMCU noen oversikt over hva som skjer med MC-treffene kommende sesong? I skrivende stund er det ingen som har den fulle oversikt over annonserte arrangement. På NMCUs hjemmeside er det innmeldt en rekke MC-treff over det ganske land

(Klikk her for å gå til trefflisten).

I og med at myndighetenes anbefalinger og restriksjoner endrer seg fra dag til dag, ja faktisk fra time til time, kan ikke NMCU annet enn å respektere og også oppfordre alle til å følge retningslinjene fra myndighetene.

I første omgang er det klart at bebudede arrangement må avlyses eller utsettes til etter påske, altså 13. april. Startskuddet for treffsesongen er, tradisjonen tro, Evjetreffet, som går av stabelen siste helga i april. Fra arrangørklubben, Road Runners MC-klubb, forteller leder Kevin Bratteli at klubben per nå sitter på gjerdet og ser an utviklingen. Bratteli forteller at det blir vurdert å avlyse eller flytte treffet. Han understreker treffet i så fall ikke blir lagt til ei helg som kommer i konflikt med andre treff i geografisk nærhet.

NMCU-kontoret holder stand, og vil fortløpende legge ut opplysninger om avlysning eller flytting av innmeldte treff. Selv om MC-treff må avlyses, jobber NMCU-sekretariatet og kretsene fortsatt tilnærmet normalt for å ivareta motorsyklisters interesser.

For å videreføre arbeidet er det viktig at medlemmer fornyer medlemskapet ved forfall av kontingenten, og at flere melder seg inn (nmcu.org/bli-nmcu-medlem). Dette for å sikre at NMCU fortsatt skal være en slagkraftig interesseorganisasjon som kommuniserer godt med myndigheter og andre aktuelle aktører.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.