Streetfighter V4 har ankommet


Av: Rolf W. Marthinsen.

Direktesendt på sosiale medier den 23. oktober 2019 lanserte Ducati sin nye Streetfighter bygget på V4 Panigale-lesten. Stemningen var da til å ta og føle på. Den ble introdusert som en svært spennende sykkel med krefter og teknologi i bøtter og spann. Ventetiden har vært lang, men nå er altså «kruttønna» her. Dette blir en spennende sykkel å teste ut litt senere denne våren. Førsteinntrykket så langt er en maskulin muskelmaskin som ønsker å gi deg tivoli hele dagen. Vi vil tro den noe mer oppreiste sittestillingen vil by på aktiv kjøring på svingete veier. Krefter og moment har den i hvert fall på papiret nok av.

Jeg var med da Løvaas motor i Holmestrand pakket ut det første eksemplaret. Se video her:

#Nyhet #Ducati

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg