Yamaha stanser produksjon i Italia og Frankrike


Så rammer også Covid-19 viruset enda en produskjosnlinje, denne gangen hos Yamaha Motor Europe som nå stanser motorproduskjonen i italienske Calederara de Reno og produksjonslinjen i Saint-Quentin i Frankrike. Begge med øyeblikkelig virkning. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Yamaha sier at de vil vurdere tiltakene fra uke til uke, men dette kan bety at norske kunder også kan bli rammet på grunn av disse tiltakene. Importøren har allerede bestilt sykler basert på fjorårets salgstall, men når disse lagrene er tømt, kan det bli problematisk å skaffe flere motorsykler. Avgjørelsen er tatt av hensyn til smittefare og selvfølgelig de ansattes helse, sier Yamahas toppsjef. Beslutningen er selvfølgelig helt i tråd med retningslinjene fra italienske og franske myndigheter, som i disse dager iverksetter svært strenge tiltak. Så ønsker du deg en ny Yamaha i år, kan det være klokt å besøke forhandleren så snart som over hodet mulig!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg