Åtte gratis apper til MC-sesongen 2020


Heldigvis for oss motorsyklister, finnes det mange gode og nyttige hjelpemidler på telefonen som kan gjøre vår tilværelse kulere, morsommere og tryggere. Her er åtte gratis apper enhver motorsyklist bør vite om.

Tekst og video: Peter Ozsvat Carlsson.

Det gjemmer seg en enorm datakraft i lommene våre. Mobiltelefonen brukes til så utrolig mye mer enn kun å kommunisere med andre. Det er et hav av av apper der ute, nesten alle problemer har en løsning gjennom en app. Noen koster mye, mens andre er gratis. Her er åtte gratis apper jeg bruker jevnlig i løpet av motorsykkelsessongen. Håper de også kan være like nyttige for deg, som de er for meg.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg