Rayvolt Cruzer – et nytt og friskt pust i elsykkel-markedet

05.03.2020

 

Pressmelding fra Rayvolt Scandinavia AS:

"Med en rekordtidlig vår har det nye elsykkel-merket Rayvolt allerede begynt å rulle på norske veier. Med et unikt design og smarte tekniske løsninger tiltrekker syklene seg oppmerksomhet, også fra grupper som frem til nå har ventet med hive seg på el-bølgen.

Salget av elsykler har blitt giret kraftig opp både i Norge og internasjonalt de siste årene. Ifølge en fersk rapport fra Deloitte anslås det at i perioden fra 2020 til 2023 vil selges 130 millioner enheter globalt, og trenden er klar, etterspørselen øker mest etter dyrere modeller. Dette har det Barcelona-baserte selskapet Rayvolt tatt konsekvensen av, og nå lanseres deres særegne kolleksjon i Norge. Rayvolts filosofi er å utvikle en alternativ måte å bevege seg på som er ren, høyteknologisk og stilfull. Navnet Rayvolt består av elementene sol (RAY) og den elektriske enheten (VOLT).

Gårsdagens sjarm – morgendagens teknologi – dagens løsning:
Dette er selskapets motto. I et marked med mange og til dels like aktører har Rayvolt fra dag én skapt elsykler der designet vekker oppsikt og nostalgiske minner. Kolleksjonen er inspirert av tidlige modeller av Indian motorsykler, 60-tallets Cafe Racere og Californian Beach Cruzers. Det retroinspirerte designet kombineres med kraftige motorer og batterier med lang rekkevidde. Den egenutviklede computeren EIVA er sykkelens «hjerne» og gir eieren mulighet til å skreddersy sin sykkelopplevelse. EIVA appen, som lastes ned på App Store eller Google Pluss, gir mulighet til å velge nøyaktige spesifikasjoner som; toppfart, pedalassistanse, regenerativ bremstyrke og akselerasjon. En innebygd gyrosensor øker pedalassistansen når man møter motbakker og gir hele tiden umiddelbare impulser til den kraftige motoren (1100 watt) som er montert på bakhjulet, og som reagerer lynraskt på pedalenes bevegelse.  
 

 

Rayvolts flaggskip – Cruzer:
– Ravyvolt Cruzer elsyklenes Harley-Davidson og løsningen på alle dine problemer, skrev Top Gear etter at de testet den. Cruzeren er definitivt Rayvolts flaggskip og var selskapets første modell. Utgaven som nå slippes i Norge er selskapets tredje versjon og har vært igjennom trinnvise oppdateringer. Sykkelen har en strukket akselavstand og er utrolig morsom å cruise på. Den er spekket med smarte funksjoner som Bluetooth-tilkobling, automatisk bakkehjelp, «intelligent» regenerativ bremsing og hurtiglader.

 

Den kraftige stillegående motoren, 250 – 1000W er plassert på bakhjulet og gir både kraft og solid rekkevidde kombinert med riktig batteri. Kommer med to batteriversjoner der Dual Battery Upgrad gir en rekkevidde på mellom 80-120 km, avhengig av vekt, hastighet og stigning på veiene man sykler på. Denne retromodellen er spekket med elegante detaljer i lær og kobber, og lyser opp med sine integrerte LED lys. Med sine 26 tommer tykke og glatte dekk ruller den mykt og smidig igjennom bygatene.


Power modell med standard batteri, påmontert lærskjermer og lys, både foran og bak har en veiledende pris på 48.000,-  Kommer i fargene Clock Work Orange, Gun Methal Grey og British Racing Green."

For mer informasjon:
www.rayvoltbike.no

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
OnlineMC1_NY.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-SpeedTripleRS-724x66-MCAvisa_NO_n
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.