National HOG Rally i Tønsberg 25.–28. juni


I år er det HOG Chapter South East, som er tilknyttet H-D Vestfold, som skal arrangere årets National Rally. Arrangørene har utviklet en app hvor du kan melde deg på treffet, bestille overnatting og diverse. Gå inn på https://app.tappin.no/reg/index.php?event=52 for å registrere deg.

Her er noe av infoen fra årets brosjyre: "Tønsberg er Norges eldste by og viden kjent for sitt yrende sommerliv på brygga og i sin praktfulle skjærgård... At distriktet i tillegg er av det mest betydnignsfulle med tanke på norsk vikinghistorie, vet vi er spennende for mange. Dette kommer du til å legge tydelig merke til på treffplassen.

Området blir blant annet brukt til å bygge kopier av kjente vikingskip, og det er stor sjanse for at Osebergskipet ligger ved bryggekanten.

Treffhotellet er Quality Hotel Tønsberg, og treffplassen ligger i direkte tilknytning til hotellet. Vi samarbeider også med Thon Hotel Tønsberg Brygge og Hotel Klubben. Det betyr at det uansett ikke er mer enn 3 min å gå til treffplassen og prisen er lik hos alle."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Rovik-MC---Web-banner-198x198pix-jul21.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg