Norges eneste rene elektriske MC-forhandler

18.02.2020

 

Vigrestad er et tettsted i Hå kommune sør på Jæren i Rogaland. Her har Ketil Stokkeland startet opp KS-MC som er forhandler for elektriske MC-produkter fra Zero, NIU og Peugeot. Ketil har kjøpt en eiendom i Vigrestad sentrum med eget verksted og butikklokale.

Av: Ole Martin P. Eidevik.

 

– Jeg fikk tilbake MC-lysten for noen år siden da jeg kjøpte meg en KTM 390 Duke. Fikk etter hvert interessen for elektriske sykler og startet da med salg av Zero og NIU gjennom Carpoint som da var importør. Da Erling Sande AS overtok disse to merkene, fikk vi bli med som forhandler og begynte da også å selge Peugeot elektriske tråsykler.

 

KS: I Vigrestad sentrum har KS-MC pusset opp et gammelt verksted som nå har blitt godkjent MC- og mopedverksted. Til høyre for campingsvognene ligger butikklokalet.

 

– Jeg har drevet med salg og både biler, campingvogner og bybobiler i flere år på Gimra i Sola kommune, og i fjor flyttet vi driften hjem til Vigrestad. Da fikk jeg lyst til å skalere ned jobbingen med kjøretøy på fire hjul (KS-Bil) og satser nå mer på KS-MC som selger tohjulinger, forteller en engasjert Ketil. Sammen med sønnen David på 16 år driver de KS-MC.

 

NIU sine mopeder og lettvektere har fått et eget utstillingslokale.

 

Ketil har vært bonde og har fagbrev som bil- og lastebilmekaniker. Som jærbuer er han opptatt av å bygge stein på stein. Både butikklokalet og verkstedet viser at Ketil fikk utrolig gode karakterer i orden på grunnskolen. Her er det pent og rent overalt. Ketil kan fortelle at verkstedsbygningen var nær moden for rivning, men at de har brukt uttalige timer på å renovere og rette opp bygget som nå fremstår som nytt.
 

 

Inne i verkstedet holder Ketil sammen med kameraten Ole Aniksdal på å customisere en Zero ZR-F. Dette customprosjektet kommer vi tilbake til senere når bygget er klar.

MC-avisa gratulerer Ketil og KS-MC med ny butikk på Jæren. Det er alltid kjekt når noen tør satse på å starte opp ny MC-butikk!

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.