Star Motor på Liertoppen overtas av nye eiere og drives videre som MREXX Motor


Etter 23 år i drift takker Stian Ørnberg for seg og overlater Star Motor til nye investorer som skal drive videre under navnet MREXX Motor. Mats Wike Runningen (til ventre i bildet) blir ny daglig leder hos MREXX Motor, og har med seg Mikkel W. Mikkelsen på salg.

Av: Ole-Andreas Isdahl.

MREXX Motor skal fortsette å forhandle hele KTM-porteføljen, og de vil i tillegg være forhandler av Honda. Gutta vil fokusere cross- og endurosegmentet, men vil i tillegg være godt representert med gate- og touringmodeller i butikken. Hele cross- og enduroporteføljen til KTM og Honda vil være å finne på Liertoppen.

I butikkens andre etasje vil kundene finne et godt utvalg av kjøreutstyr for cross- og enduroførere, og i underetasjen vil MREXX Motor tilby kundene ettermarked og verkstedtjenseter. Verkstedet vil betjene alle modeller for KTM og Honda, og det vil selvfølgelig være et bra tilskudd for førerne i dette området.

Gutta representerer utvilsomt en ny generasjon forhandlere og, MC-avisa ønsker virkelig lykke til. Stein Ørneberg vil bistå MREXX Motor i en overgangsperiode for å sikre kontinuitet, og denne hjelpen kommer helt sikkert godt med.

Vi kommer helt sikkert til å høre mere fra gutta hos MREXX Motor!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.